Velg din destinasjon i høst, installer Diver Platform™, pakk kofferten og slapp av.
Reis på en intelligent måte!

En sunn balanse mellom jobb og fritid

Det går knapt en dag uten at folk snakker om viktigheten av en sunn balanse mellom jobb og fritid. Både du og dine kolleger må ta vare på dere selv, med en fullstendig pause fra arbeidsstress nå og da.

Du kjenner kanskje igjen følelsen: stresset om å få alt ferdig før du reiser; eller tanken på at du kommer tilbake til en haug med ting som må gjøres – ekstra påkjenninger som hindrer deg i å nyte ferien fullt ut. For ikke å nevne effekten av ditt fravær for de som trenger rapporter og regneark for å kunne ta viktige beslutninger.

 

Automatisert rapportering og KPIer når du er på ferie

Årlige feriedager kan være et tosidig sverd for deg og din organisasjon – men IKKE hvis du har automatisert Diver med BI- applikasjoner som fikser ting for deg når du er borte. Du trenger ikke å bekymre deg for at arbeid skal hope seg opp, eller at det skal være noe som mangler i dataoverføringen, Diver rutiner kjører alt automatisk og holder alle informert.

På denne måten kan en slappe av og lade opp batteriene, mens Diver sikkert leverer automatiserte daglige og ukentlige oversikter samt avviksrapporter for ledelse og medarbeidere, enten på en nettportal eller på e-post varsler. Hvis noen på ferie virkelig trenger å holde et øye med ting personlig, kan Diver portaler tillate ekstern tilgang via sikker pålogging fra hvilken som helst enhet, hvor som helst og på tvers av tidssoner.

 

Diver Platform™ er en komplett ende-til-ende BI plattform

Diver Platform™ integrerer alle dine data, du kan visualisere den ved hjelp av oversikter og grafer, og du kan bruke den til å forstå dine data ved å tolke dine forretningsregler.

Diver Platform’s fordeler inkluderer:

  • Enkel implementering, levering av nøyaktig og pålitelig data, rapporter, dashboards og KPI-varsler.
  • Øyeblikkelig avkastning
  • Konsolidering av flere datakilder i sikre omgivelser – skrivebeskyttet så kan ikke endres
  • Ingen behov for dyre datavarehus
  • Enkel opprettelse av nye rapporter i formatene som kreves
  • Fleksibel og skalerbar til virksomhetens behov

 

Så mens du er ute å går tur i fjellet, jakter eller er på byferie, BI kontroller er på plass for å automatisk generere og sirkulere datakrav på jobb. Nyt femstjerners IT-funksjonalitet, nøyaktighet og produktivitet.

Så ta skrittet fullt ut, plukk opp telefonen eller send en e-post, og velg Diver Platform som valgte reisemål. Utnytt kraften i dine data gjennom Diver analytics gratis, med en demo på dine data.