Dimensional Insight Norway

Infotool Norge har endret navn til Dimensional Insight Norway. Dette er en naturlig følge av at Infotool Norge AS ble kjøpt opp av Dimensional Insight Inc, Boston, USA i fjerde kvartal 2017. Oppkjøpet er et ledd i en strategi, hvor Dimensional Insight ønsker å satse sterkere i Europa. For våre kunder vil dette bety tilgang til flere ressurser og mer spisskompetanse. Vi vil utvide våre løsninger innenfor Data Management og Business Intelligence.

 

DI Europe

Det norske kontoret blir det tredje europeiske kontoret til Dimensional Insight, sammen med kontoret i Nederland og Tyskland. I Nederland ligger også hovedkontoret for Dimensional Insight Europe. Dimensional Insight Norway vil bli ledet av Inge Hanssen, som har vært CEO for Infotool Norge.

 

Ledende leverandør av BI

Dimensional Insight er en ledende leverandør av business intelligence (BI) løsninger. Selskapet tilbyr en komplett portefølje av BI-funksjoner som spenner fra Data Management til Business Intelligence. Dimensional Insight ble grunnlagt i 1989 og har tusenvis av kunder over hele verden. Dimensional Insight sin Diver Platform™ er rangert på topp gjennom mange år, av kunder og bransjeanalytikere i sine kjernemarkeder.

 

Ny profil

Med et nytt navn følger også en ny merkevare og profil. Websiden vår har blitt fornyet, du kan finne den på www.dimins.no. Naturligvis, vil også våre e-mail adresser endres fra @infotool.no til @dimins.no. Du kan også finne oss på Facebook og LinkedIn under navnet Dimensional Insight Norway.

 

Tettere samarbeid

Gjennom et tettere samarbeid med våre kollegaer i Europa og USA, vil det åpne nye muligheter gjennom et større nettverk og tilgang til en større kunnskapsbase, samt økt nytteverdi gjennom ny informasjonsteknologi. På denne bakgrunn, møter vi fremtiden offensivt, sammen med våre kunder, partnere og ansatte.

Latest posts by Tonje I. Hanssen (see all)